Jetzt bewerben

Jetzt bewerben

Jetzt bewerben

Jetzt bewerben

КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ГРАДЕЖНИ РАБОТИ (Ж/М)

Ihre Aufgaben

 • Самостојно, одговорно и коректно извршување на сите економски/комерцијални задачи (проверка и внесување на фактури во систем, фактурирање, следење на месечните биланси на градилиштата, управување со отворени побарувања, комуникација со подизведувачи итн.)
 • Редовна анализа на планираните и остварените трошоци и работи
 • Активна соработка при изготување на извештаи и прогнози во врска со учинокот и резултатот
 • Одговорна проверка на договори и градежна документација во договор со шефот на градилиште
 • Подготвеност за работа во различни градови во Македонија во зависност од проектот

Ihre Qualifikationen

 • Високо образование
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност
 • Претходно познавање на Pantheon ќе се смета за предност
 • Знаење и активна употреба на англискиот јазик
 • Добро познавање на MS Office и сеопфатни знаења од струката
 • Возачка дозвола Б категорија – активен возач
 • Самоиницијативност, флексибилност и одговорност при исполнување на обврските

Wir bieten

Вашата пријава со комплетна документација, можете да ја испратите електронски преку онлајн образецот на нашата веб страница, најдоцна до 20.03.2020 година:

Ihr Kontakt

Pavlina Jankovska
Mirce Acev 2
1000 Skopje
Tel. +389 2 5101 800
www.strabag.com
Strabag Podruznica Strabag Skopje
Macedonia
Hoch- und Ingenieurbau
Vollzeit
Job-ID: req31380

Über uns

Затоа што успехот може да дојде само со заеднички сили.

Како Европски технолошки концерн за градежни услуги, СТРАБАГ годишно гради илјадници објекти ширум светот, при што, на вистинското место и во вистинското време, ги ангажира вистинските луѓе, градежни материјали и машини. Без тимска работа – надвор од географските граници и области – сето ова не би било можно. Станете дел од нашиот тим!

Benefits

Weitere interessante Jobs


Datenschutz Erklärung

Impressum

Rechtlicher Hinweis

Kontakt